More

    Ochoa, șomer de lux!

    Guillermo Ochoa, goalkeeper-ul care a reușit să “închidă” poarta Mexicului la meciul cu Brazilia (0-0), din cadrul Cupei Mondiale de fotbal, a anunțat că dorește să-și continue cariera în campionatul Franței.
    Aflat la final de contract cu AC Ajaccio, Ochoa a intrat în vizorul unor cluburi importante din fotbalul european, între care FC Liverpool, Arsenal Londra și FC Barcelona. Însă internaționalul mexican nu vrea să plece din Hexagon, iar agentul său recunoaște că Olympique Marseille reprezintă o opțiune interesantă pentru portar. Ochoa a refuzat deja o ofertă concretă din partea unui club francez. Prioritatea sa rămâne Ligue 1, însă acum ascultă și ceea ce i se oferă din altă parte. Ce jucător nu ar fi interesat de Olympique Marseille? Însă OM are deja un portar sub contract. Dacă conducătorii marseillezi vor să aibă precizări în acest dosar, știu cum să mă contacteze”, a precizat impresarul lui Ochoa, Christophe Mogai, citat de cotidianul francez La Provence.

    Mogai a adăugat că jocul făcut de Ochoa în fața Braziliei “nu a făcut decât să întărească avizul specialiștilor”, confirmându-i statutul de “portar de înalt nivel”.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE