More

    Suarez scufundă Albionul

    Untitled-1

    Uruguay a pierdut surprinzător meciul împotriva Costa Ricăi din prima etapă, 1-3, însă revenirea lui Luis Suarez a cîntărit decisiv şi sud-americanii i-au învins pe englezi, scor 2-1.

    Vedeta lui Liverpool a reușit o dublă aseară și a readus Uruguay-ul în cărți pentru o eventuală calificare în optimi. După două înfrîngeri cu acelaşi scor, 1-2, Anglia este aproape eliminată, fiind obligată să învingă Costa Rica în ultima etapă, însă are nevoie şi ca restul rezultatelor să îi fie favorabile.

    Cu un lot întinerit Anglia n-a arătat deloc rău. Strânși în jurul veteranilor Gerrard și Rooney, puștii lui Hodgson au lăsat mereu impresia că pot trece la conducere doar că până la urmă valoarea unor jucători de geniu precum Suarez sau Cavani a făcut diferența.

    Luis Suarez a deschis scorul în minutul 39 dintr-o pasă a lui Cavani. Rooney a egalat cu 15 minute înainte de final, însă acelaşi Suarez a readus Uruguayul în avantaj în minutul 85.E drept că reușita de 2-1 vine după o fază extrem de simplă. Degajare a portarului Muslera, deviere la 30m pentru Suarez care a marcat în stilul lui Lăcătuș în 90 în poarta lui Dasaev! Rămâne și-un mic semn de întrebare la a doua reușită a lui Suarez. A fost sau n-a fost ofside?

    Uruguay joacă în ultimul meci împotriva Italiei, în timp ce Anglia caută prima victorie în meciul contra celor din Costa Rica. Englezii se mai califică doar dacă bat la cel puțin două goluri Costa Rica.Iar Italia bate atât Costa Rica , azi cât și Uruguay în ultima rundă. Cam complicat, dar nu imposibil.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE