More

    Orgoliu de campioni

    spania

    Echipa Spaniei și-a spălat onoarea și a încheiat participarea sa la Cupa Mondială de fotbal din Brazilia cu o victorie la scor de forfait, 3-0 cu Australia, aseară, pe ”Arena da Baixada” din Curitiba, în Grupa B. David Villa (36), Fernando Torres (69) și Juan Mata (82) au marcat golurile campioanei mondiale și europene, într-un meci care nu a avut ca miză decât orgoliul celor două echipe, ambele eliminate din competiție.
    Echipei Spaniei a deschis scorul în minutul 36, când David Villa a reluat spectaculos cu călcâiul centrarea venită de pe partea dreaptă de la Juanfran: 0-1.

    Prima ocazie a părții secunde a fost irosită de McKay (59), care a tras peste poartă din marginea careului. Spania și-a majorat avantajul în minutul 69, când Iniesta l-a găsit excelent la limita ofsaidului pe Torres, iar atacantul lui Chelsea a înscris simplu pe lângă Ryan: 0-2. Spania a marcat și al treilea gol, semnat de Juan Mata, printre picioarele portarului Ryan: 0-3 (82).

    Ibericii au lăsat o impresie bună la despărțirea de competiție, după ce au produs una dintre cele mai mari surprize ale Cupei Mondiale, prin eșecurile suferite cu Olanda (1-5) și Chile (0-2).

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE