More

    Grecia se califică dramatic în optimi

    poza

    Columbia – Uruguay şi Costa Rica – Grecia sunt celelalte două întâlniri ale oprimilor de finală de la Mondialul din Brazilia. Columbia s-a impus cu 4-1 in fata Japoniei in ultima mansa a Grupei C, formatia sud-americana urmând să întâlnească Uruguay.

    Cuadrado a deschis scorul după o lovitură de pedeapsă, Condusi ca din nimic, japonezii au fortat deschiderea scorului minute in sir, fara succes, dar tocmai cand fluierul de pauza era iminent, Okazaki a reluat cu capul din centrarea lui Honda, relansand partida in repriza secunda. In a doua parte a meciului, columbienii au revenit de la cabine mult mai motivati, iar dubla lui Jackson Martinez (’55 si ’82) si reusita lui James Rodriguez (’90) au adus calificarea Columbiei in optimi, de pe primul loc al grupei C.

    Grecia a trecut în câteva minute de la agonie la extaz. Formaţia elenă s-a calificat în premieră în optimile Campionatului Mondial, după o victorie în prelungiri cu Coasta de Fildeş. Samaras a obţinut un penalty în minutul 90+2 şi tot el l-a transformat şi a adus golul victoriei.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE