More

    Punct final al grupelor / Premieră pentru Algeria

    algeria-(1)

    Aseară târziu s-a încheiat faza grupelor Campionatului Mondial din Brazilia. Ultimele două echipe calificate în optimi sunt Belgia şi Algeria.

    Rusia a obţinut doar un egal în faţa Algeriei, 1-1, şi ratează calificarea în optimile Campionatului Mondial. Africanii termină grupa pe doi şi aşteaptă confruntarea cu Germania din faza eliminatorie. Kokorin a deschis rapid scorul pentru Rusia (5), însă jocul italienesc al europenilor avea să îi coste.

    Echipa lui Fabio Capello s-a clătinat din ce în ce mai mult în faţa atacurilor algeriene, iar Slimani a dat lovitura. Atacantul a egalat în minutul 60, iar Algeria n-a mai scăpat calificarea în optimi, unde merge în premieră, alături de Belgia. “Vulpile deşertului“ vor întâlni mai departe puternica formaţie a “panzerelor“.

    De celalată parte Belgia a învins Coreea de Sud cu scorul de 1-0 (0-0) şi a câştigat cu maximum de puncte Grupa H a Campionatului Mondial de Fotbal 2014. Deşi a jucat fără vedetele Witsel, De Bruyne, Lukaku şi Hazard (intrat pe final), Belgia s-a impus chiar şi în zece oameni (Defour a fost eliminat în minutul 44), prin golul lui Jan Vertonghen (78). În optimi, Belgia va înfrunta formaţia Statelor Unite, ocupanta locului doi în Grupa G.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE