More

    Dragostea dintre germani şi americani, la un alt nivel

    Katie-Nolan

    O reporteriţă a postului TV american Fox Sports a fost pur şi simplu copleşită de simpatia fanilor germani alături de care a urmărit meciul “Mannschaft-ului” contra Algeriei din “optimile” Campionatului Mondial, încheiat 2-1.

    Katie Nolan, una dintre cele mai agreabile prezenţe ale televiziunii de peste Ocean, a privit jocul într-un local din New York, înconjurată de câteva zeci de suporteri nemţi, experienţă în timpul căreia s-a comportat precum aceştia: a cântat, a mâncat covrigi, a băut bere şi, la final, s-a bucurat de parcă în faza următoare a competiţiei ar fi trecut reprezentativa ţării ei.

    “Se pare că mi-am făcut mulţi prieteni aici. Dacă vă întrebaţi ce produs este acesta cu care m-am dat pe păr, aflaţi că germanii îl numesc bere”, au fost cuvintele pe care Katie a apucat să le rostească în timpul intervenţiei în direct, după care a fost asaltată de suporterii nemţi. Unul dintre aceştia chiar a sărutat-o de două ori pe frumoasa reporteriţă, după care imaginea a fost mutată în studio, chiar înainte ca femeia să fie luată pe sus de un alt fan entuziast.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE