More

    Gabi Both: “Germania a meritat titlul!”

    6

    Fostul mare jucător şi antrenor de la Olimpia, Gabi Both, a comentat pentru Nord Vest TV rezultatele de la Campionatul Mondial.


    Both consideră că Germania a câştigat meritat titlul şi că până la urmă Brazilia a fost marea decepţie.
    „De când mă uit eu la Mondiale nu am văzut o Brazilie atât de slabă. Au avut ghinion cu accidentarea lui Neymar, dar cred că şi cu el în teren nu reuşeau să le pună probleme nemţilor” spune Both care recunoaşte că nu a avut nicio favorită la începutul turneului dar că pe final şi-a dorit ca Germania să triumfe.
    „Au investit mult, au mii de antrenori pentru copii şi juniori, nu lasă nimic la voia întâmplării. Sunt un exemplu bun de urmat. Dacă nu investim şi noi în copii şi juniori fotbalul românesc se va duce la vale. Germania nu are vedete de genul lui Messi, Neymar sau Ronaldo, echipa şi spiritul lor de luptă le sunt vedetele!” a completat Both care e de partea FIFA în privinţa Balonului de Aur.
    „Messi merita acest trofeu. Fără el Argentina nu ajungea în finală. Argentina de acum e mai slabă ca cea din 86 sau 90 aşa că lui Messi i-a fost mult mai greu să tot tragă echipa după el. E un jucător genial”, a adăugat fostul mare fotbalist sătmărean.
    „Fotbalul s-a uniformizat. Costa Rica sau Columbia ne-au arătat acest lucru. În schimb, Italia , Anglia şi mai ales Spania au rămas datoare atât propriilor fani cât şi fotbalului mondial. Vom vedea peste patru ani ce va fi în Rusia. Sunt convins că Putin va organiza totul perfect. Legat de Brazilia, chiar a fost o lună cu fotbal de calitate , stadioane frumoase şi cu spectacol pentru noi, cei care n-am fost implicaţi direct”, a încheiat Gabi Both.
    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE