Razie printre șoferii cu alcool ”la bord”Poliţiştii sălăjeni din cadrul Biroului Poliției Rutiere au depistat în trafic, în doar două zile, patru şoferi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, poliţiştii din Şimleu Silvaniei l-au identificat în trafic sâmbătă, 10 august, în jurul orei 2.30, pe David G., de 19 ani, din Lompirt, care conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu din localitate, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a evidenţiat o îmbibaţie alcoolică de 0,53 miligrame/l alcool pur în aerul expirat.
După nici două ore, poliţiştii zălăuani l-au depistat pe strada Unirii din Zalău, pe Francisc G., de 35 ani, care conducea autoturismul proprietate personală, având o îmbibaţie alcoolică de 0,51 miligrame/l alcool pur în aerul expirat.
Duminică, 11 august, în jurul orei 3.00, poliţiştii l-au identificat pe Ferenc D., de 34 ani, din Bogdand, judeţul Satu Mare, conducând pe bulevardul Mihai Viteazu din Zalău, având o îmbibaţie alcoolică de 0,64 miligrame/l alcool pur în aerul expirat.
Tot duminică, în localitatea Cehu Silvaniei, a fost depistat Alexandru M., de 36 ani, din localitatea Ariniş, judeţul Maramureş, în timp ce conducea pe strada Gării, un autoturism proprietate personală, fără a poseda permis de conducere. Șoferul a fost testat și cu aparatul alcooltest, rezultatul evidenţiind o îmbibaţie alcoolică de 0,35 miligrame/l alcool pur în aerul expirat.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts