More  Dăruiește bucurie refugiaților din România

  - Advertisement -
  Inspectoratul General pentru Imigrări a demarat luni, 2 decembrie, campania ”Dăruieşte bucurie! Poţi fi primul care aduce sărbătoare în sufletele lor!”. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, acţiunea se desfăşoară în perioada 2-23 decembrie şi are ca scop strângerea de bunuri prin contribuţie benevolă pentru persoanele solicitante de azil şi refugiaţi din România, acestea urmând să fie dăruite în preajma sărbătorilor de iarnă.
  Sălăjenii sau oamenii de bine din județ și nu numai, se pot alătura cadrelor Inspectoratului General pentru Imigrări în demersul campaniei, fie cu un cadou cumpărat, fie cu jucării, rechizite, hăinuţe sau orice alte articole folositoare pentru copii şi adulţi. Cei interesaţi sunt aşteptaţi la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj,  situat pe strada Tudor Vladimirescu, nr.14, Zalău, persoană de contact Pavel Nicolae.
  ”În fiecare zi, la ora 11.00, o femeie cu capul acoperit iese din Centrul de cazare şi proceduri pentru solicitanţii de azil. Merge să-şi ia copilul de la grădiniţă. Ea are două fetiţe şi este dintr-o ţară în care teama reprezintă un mod de viaţă. Dragostea de mamă, războiul şi persecuţia au făcut-o să fugă cu copiii acolo unde a găsit siguranţă. A ajuns în România şi a solicitat o formă de protecţie. A fost primită cu căldură şi, cel mai important, i s-a dăruit speranţa unei vieţi noi. A urmat programul de integrare şi astăzi ea simte că face parte din societatea noastră, deşi nu ştia nimic despre România înainte să ajungă aici”, au dat ca exemplu reprezentanții IPJ Sălaj.
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts