More  Fie iarna cât de grea, Primăria din Zalău nu are frică de ea

  - Advertisement -
  SC Citadin Zalău SRL, administratorul drumurilor publice din municipiul Zalău, are depozitele pregătite cu material antiderapant, astfel încât să poată interveni atunci când condiţiile meteorologice o vor impune.
  Potrivit managerului public al Primăriei Zalău, Radu Nistorescu, în spaţiile de depozitare ale instituției aflate în subordinea Primăriei, au fost depozitate peste 800 de tone de nisip, 200 de tone de sare şi aproximativ 5 tone de clorură de calciu, care va fi folosită în zonele cu pavaj din muncipiu.
  De asemenea, 15 maşini sunt deja pregătite pentru a interveni în caz de ninsoare, patru autorăspânditoare cu lamă, două rabe, trei semiautogredere, un autoîncărcător cu lamă, un autogreder, o maşină adaptată intervenţiilor pe străzile înguste şi un camion MAN.
  De asemenea, utilajele SC Citadin Zalău SRL şi cei 60 de angajaţi, care vor fi angrenaţi în activităţile de deszăpezire, vor interveni cu prioritate pe arterele principale din municipiu, la intrările în oraş, în zonele în pantă, la accesul înspre spital şi principalele instituţii publice, pe traseele mijloacelor de transport în comun şi pe celelalte străzi şi alei din oraş.

  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts