More

    Jandarmii sălăjeni la datorie

     
    Jandarmii sălăjeni vor asigura ordinea şi liniştea publică la manifestările sportive ce vor avea loc la acest sfârşit de săptămână.
    Astfel, vineri, 7 martie, începând cu ora 18.00, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la Sala Sporturilor din Zalău, cu ocazia desfăşurării partidei de handbal dintre echipele H.C. Zalău şi C.SM. Cetate Deva, meci din cadrul etapei a XVIII-a a Ligii Naţionale de Handbal Feminin.
    De asemenea, sâmbătă, începând cu ora 18.00, jandarmii sălăjeni vor fi prezenţi din nou la Sala Sporturilor şi vor asigura măsurile de ordine pe timpul desfăşurării meciului de volei dintre echipele A.C.S. Volei Municipal Zalău şi Ştiinţa Explorări Baia Mare, meci din cadrul Diviziei A1 Volei Masculin.Tot, sâmbătă, 8 martie, începând cu ora 18.00 jandarmii vor acţiona pentru păstrarea unui climat de ordine şi siguranţă publică la sala de sport „Măgura” din Şimleu-Silvaniei, cu ocazia disputării meciului de volei dintre echipele CS Phoenix Şimleu Silvaniei şi LPS Piatra Neamţ din cadrul aceleaşi Divizii A1 Volei Masculin.
    Efectivele de jandarmi vor fi pregătite să intervină pentru restabilirea ordinii publice în interiorul bazei sportive în situaţia în care se constată că, în urma producerii unor acte de violenţă este pusă în pericol viaţa sau integritatea corporală a spectatorilor, sportivilor, oficialilor, personalului de ordine şi siguranţă sau a celorlalţi participanţi. Şi de această dată, jandarmii sălăjeni recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE