Accident rutier cu o victimă încarceratăÎn cursul serii de ieri, în jurul orei 21:57, I.S.U. ,,SOMEŞ” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe DN 19 F, în localitatea Odoreu.

La faţa locului, au fost dislocate forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială cu modul de descarcerare şi o ambulanţă tip S.M.U.R.D.  Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma coliziunii unui autoturism cu un cap de pod, acesta a ricoşat în şanţ, iar o persoană a rămas încarcerată în habitaclul autoturismului. În urma impactului violent, conducătorul auto a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia echipei de descarcerare pentru extragerea victimei dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

După ce a fost extras din maşină, bărbatului în vârstă de 42 de ani, i-a fost acordat primul ajutor medical, fiind ulterior transportat de urgenţă la Unitatea Primiri Urgenţe Satu Mare pentru continuarea investigaţiilor medicale.

15327617_658539867660364_1701325829_n

 

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts