More

    Adolescentă desfigurată de două femei din gelozie

    O adolescentă de numai 16 ani din Apa, a fost desfigurată, în propria-i locuință, de alte două femei, una de 62 de ani și una de 21 de ani. Motivul a fost gelozia.

    Polițiștii Secției Rurale Satu Mare au intervenit pentru aplanarea unui conflict în localitatea Apa. Joi, 15.12.a.c., în jurul orei 14.00, Poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că în incinta unui imobil din comuna Apa are loc un scandal.Intervenind la fața locului, polițiștii au constatat faptul că  două femei, una de 62 de ani din localitate  și una de 21 de ani din Orașu Nou, au pătruns fără drept într-o locuință în care se afla o minoră de 16 ani și căreia, pe fondul unor conflicte mai vechi motivate de gelozie,  i-au aplicat mai multe lovituri în zona capului.

    Pe parcursul scandalului, femeile au distrus patru geamuri de la locuință, cauzând un prejudiciu de 200 lei.Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale iar agresoarele sunt cercetate în continuare pentru comiterea infracțiunilor de  lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE