More


  Concert superb de colinde la Catedrală

  - Advertisement -

  concert-1

  Catedrala ortodoxă ”Adormirea Maicii Domnului” a găzduit, marți seara, un concert deosebit. Corala preoțească ”Arhanghelii” a Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului şi Sătmarului a susținut un spectacol specific acestei perioade din an.

  Cu drag și dăruire, peste 20 de preoți au colindat pentru sutele de credincioși care au umplut catedrala. Părintele Cristian Boloș s-a declarat foarte mulțumit de seara care a fost una cu totul deosebită.

  ”Azi, de Sfântul Nicolae, după ce am săvârșit Sfânta Liturghie, după ce am botezat o mămică de la Centrul Maternal “Lorena”, după ce am oficiat Vecernia, am avut marea bucurie de a fi gazdele unui concert extraordinar de colinde, susținut de corala preoțească “Arhanghelii” a Episcopiei noastre. Catedrala sătmăreană “Adormirea Maicii Domnului” a fost plină de iubire, lumină și bucurie. Vă mulțumesc tuturor!”, se arată în mesajul părintelui Boloș.

  Pentru câteva momente, credincioșii au lăsat deoparte problemele care îi frământă și s-au bucurat de prezența Duhului Sfânt în sufletele lor. Vocile preoților au răsunat în întreaga biserică, făcându-i pe credincioși să simtă prezența divinității în inimile lor. Pe parcursul concertului, pacea și dragostea au dăinuit printre oameni, aprinzând în ei flacăra bunătății și a dragostei față de aproapele lor.
  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img