More


  Gala Voluntarului Sătmărean

  =

  voluntari-sm

  Asociaţia pentru Copii si Tineri 4U împreună cu ONG-urile din judeţ, Filarmonica Dinu Lipatti, Liceul de Arta Aurel Popp, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret organizează în data de 5 decembrie ora 17:00 cu ocazia Zilei Internaţionale a Voluntarului a II ediție a Galei Voluntarului Sătmărean, eveniment ce își propune să aducă la un loc ONG-urile, voluntarii, coordonatorii de voluntari, precum și membrii marcanți ai comunității, reprezentanții autorităților publice și ai societății civile.

  Gala Voluntarului Sătmărean este un eveniment , dedicat în exclusivitate voluntariatului și are drept scop recunoașterea contribuției aduse de voluntari, precum și a proiectelor de voluntariat implementate de organizatii non guvernamentale în beneficiul comunității.

  În cadrul evenimentului organizaţiile îşi vor premia cei mai activi voluntari care s-au remarcat prin activităţile de voluntariat în acest an. Evenimentul va avea loc la Filarmonica Dinu Lipatti Satu Mare, cu susţinerea unui spectacol de muzică şi dans.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img