Gala Voluntarului Sătmăreanvoluntari-sm

Asociaţia pentru Copii si Tineri 4U împreună cu ONG-urile din judeţ, Filarmonica Dinu Lipatti, Liceul de Arta Aurel Popp, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret organizează în data de 5 decembrie ora 17:00 cu ocazia Zilei Internaţionale a Voluntarului a II ediție a Galei Voluntarului Sătmărean, eveniment ce își propune să aducă la un loc ONG-urile, voluntarii, coordonatorii de voluntari, precum și membrii marcanți ai comunității, reprezentanții autorităților publice și ai societății civile.

Gala Voluntarului Sătmărean este un eveniment , dedicat în exclusivitate voluntariatului și are drept scop recunoașterea contribuției aduse de voluntari, precum și a proiectelor de voluntariat implementate de organizatii non guvernamentale în beneficiul comunității.

În cadrul evenimentului organizaţiile îşi vor premia cei mai activi voluntari care s-au remarcat prin activităţile de voluntariat în acest an. Evenimentul va avea loc la Filarmonica Dinu Lipatti Satu Mare, cu susţinerea unui spectacol de muzică şi dans.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts