More


  Incendiu de proporții la garderoba Teatrului de Nord

  =

  În cursul zilei de ieri, în jurul orei 16:42, pompierii militari sătmăreni au fost anunţați despre izbucnirea unui incendiu la o magazie de depozitare a materialelor textile situată în localitatea Satu Mare. De fapt este vorba despre garderoba Teatrului de Nord depozitate în incinta Liceului de Arte Satu Mare.

  Imediat, la locul solicitării, au fost alocate două echipaje de intervenție ale Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, cu autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

  Din fericire, nu au fost victime, însă intervenția a fost îngreunată de o cantitate mare de fum dens și toxic, rezultat în urma arderii materialelor textile din interiorul încăperii, pompierii militari reușind să se apropie de focarele incendiului doar cu ajutorul aparatelor de respirat cu aer comprimat.

  În urma incendiului au ars diferite materiale textile şi articole vestimentare de reprezentare scenică şi s-au degradat pereţii magaziei şi o uşă.

  Incendiul a fost, cel mai probabil, provocat de un scurtcircuit electric cauzat de un cablu, conductor electric defect ori cu izolaţia deteriorată.

  15387518_658540364326981_748313742_o  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img