More


  Magia Crăciunului la Școala Gimnazială “Bălcescu-Petofi”

  - Advertisement -

  magia-craciunului-la-balcescu-petofi

  Pentru că sărbătorile de Crăciun se apropie cu pași repezi, magia acestora s-a instalat la Școala Gimnazială “Bălcescu-Petofi”timp de două zile.Joi, 15.12.2016, elevii clasei a V-a C alături de corul Școlii Gimnaziale “Bălcescu-Petofi” și de cel al Școlii Gimnaziale “Avram Iancu”, pregătiți de prof. Înovan Bertok Renata, au cântat un buchet de colinde pe scena amplasată în centrul orașului și la Biblioteca Județeană.Glasurile cristaline ale copiilor au vestit Nașterea Domnului aducând bucurie în sufletele celor prezenți.

  Ziua de vineri a debutat cu primirea oaspeților din județul Sălaj care au ajuns în școala sătmăreană cu scopul realizării unor activități care se desfășoară în parteneriat. Instituțiile implicate sunt Școala Gimnazială nr 1 Bălan, județul Sălaj-profesori coordonatori Marinela Rusta, Dana Cozma, Școala Gimazială’ Vasile Lucăcel’ Someș Odorhei, județul Sălaj-profesori coordonatori Marius Sergiu Ghiurca, Nicolae Drule și Școala Gimnazială “Bălcescu-Petofi”, Satu Mare- profesori coordonatori Vasile Cuceu, Donuțiu Mariana, Pașca Ioan. Pe parcursul zilei, elevii implicați în proiect au participat la activități de tip workshop urmând ca astăzi să viziteze Cetatea Medievală Ardud și Castelul Karolyi din Carei.

  Elevii Școlii Gimnaziale “Bălcescu- Petofi” și-au întâmpinat oaspeții cu un concert de colinde și cu mesele pline de obiecte specifice acestei sărbători, confecționate alături de cadre didactice și părinți, realizând astfel o expoziție de Crăciun. Lor li s-au alăturat preșcolarii de la Grădinița Nr.16, coordonați de prof. Noemi Vedinaș.

  Și cum în pragul acestei sărbători vine și Moșul, datorită Asociației de părinți din cadrul școlii, acesta a trecut și pe la şcoală încărcat cu daruri pentru copii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img