More


  Mobilizare exemplară pentru familia cu copil mic rămasă fără casă în urma unui incendiu

  =

  Zeci de oameni s-au mobilizat pentru a ajuta familia Melnici din Lucăceni a cărei casă a fost mistuită de flăcări într-un incendiu izbucnit luni seara. Oamenii s-au implicat imediat, unii ajutând cu bani, alții cu munca lor.

  Aproximativ 30 de persoane s-au aflat astăzi în Lucăceni și au lucrat la casa familiei Melnici, a anunțat jurnalistul Ovidiu Doka, care a lansat ieri un apel umanitar pe Facebook: ,,Am dus prima tranșă de bani cu ajutorul lui Marius Marian și a altor prieteni de-ai lui, iar a doua tranșă de bani este în curs de finalizare”, a adăugat Doka. Este vorba de o familie cu o fetiţă mică, rămasă sub cerul liber în plină iarnă.

  ”Unei cunoştinţe de-a mele i-a luat foc casa şi a ars cam tot, au rămas doar nişte pereţi sub cerul liber, omul nu mi-a cerut sub nicio formă să îl ajut, să mă implic sau alte chestii. Ştiu, a trecut Crăciunul şi sărbătorile pentru noi, căci cei pe rit vechi acum îşi serbează Crăciunul şi le doresc Crăciun fericit! Însă vreau să vă implic pe voi, prietenii mei virtuali şi nu numai, toţi cei care vă gândiţi că aţi putea da o mână de ajutor acestei familii îmi puteţi scrie în privat şi stabilim toate detaliile, apoi putem merge cu toţii, împreună, să dăm o mână de ajutor!

  Să arătăm că ştim să fim buni în orice zi a anului, nu doar de sărbători! Şi, având în vedere că este vorba de o familie cu o fetiţă mică, rămasă sub cerul liber chiar acum când începe iarna să îşi intre în drepturi, eu zic că e de bun augur pentru noi toţi să arătăm că suntem oameni şi ne pasă! Vă mulţumesc pentru că aţi citit, iar dacă nu puteţi ajuta, distribuiţi mai departe, poate în lista voastră aveţi oameni care vor sa se implice. Se mulţumeşte!”, se arată în apelul lansat de jurnalistul Ovidiu Doka. Cei care doresc să doneze bani familiei au la dispoziție următorul cont deschis la Banca Transilvania:
  RO30BTRLRONCRT0536357901  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img