More

    Două tiruri s-au ciocnit pe Meseş

    kqkwo9o0

    Doua tiruri s-au ciocnit luni seara in curba de la Popasul Romanilor, iar vinovat de acest accident este un sofer din Polonia. Soferul polonez, care se afla la volanul tirului care a provocat accidentul, a intrat in curba la dreapta cu viteza, in coborare pe Meses, si s-a rasturnat pe un alt tir care venea din sens opus, in urcare pe Meses. Soferul polonez a suferit leziuni usoare si a fost transportat la spital pentru mai multe investigatii. Tirului care urca pe Meses i-a fost doar rupta prelata de la semiremorca, iar soferul se afla in afara oricarui pericol. Soferii tirurilor nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.

    Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Salaj, Tincuta Dumuta, in data de 24 iunie la ora 19.40, pe DN 1F, intre localitatile Zalau si Ciumarna, K. Rafal de 35 ani, cetatean polonez, conducea un autocamion ce tracta o remorca, cu viteza neadaptata la conditiile de drum in curba la dreapta, s-a rasturnat pe partea stanga, si a intrat in coliziune laterala cu o semiremorca tractata de un cap tractor condus regulamentar din sens opus de S. Marian de 36 ani, din Furesti, judetul Arges.

    Soferul polonez a suferit leziuni usoare. Cei doi soferi au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul evidentiind faptul ca nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE