More

    Debut ratat de Volei Municipal Zalău în Cupele Europene

    CS Volei Municipal Zalău – Guberniya Nizhniy Novgorod 0 – 3 (20 – 25, 22 – 25, 18 – 25)

    Volei Municipal Zalău se poate gândi deja la Cupa Challenge, după ce, marţi seara, a fost învinsă cu 0 – 3, pe teren propriu, de formaţia rusă, Guberniya Nizhniy Novgorod în meci tur contând pentru 16-imile CEV.

    Începutul meciului, destul de echilibrat, a dat speranțe celor câteva sute de spectatori că băieții antrenați de Aurel Vlaicu vor face o figură frumoasă. Deși rușii au condus cu 8 – 6 la primul time-out tehnic, Volei Municipal Zalău a revenit şi a preluat conducerea, 10 – 9. Deși Vlaicu a cerut time-out de două ori până la final și a încercat să facă unele schimbări în echipa de start, oaspeţii s-au impus clar la 20.

    Cam același scenariu s-a derulat și în setul doi, după 1 – 3, Aurel Vlaicu a solicitat întreruperea jocului, iar scorul a redevenit egal, 3 – 3. Zalăul a intrat cu avans minim la primul time-out tehnic, după două servicii foarte bune reuşite de Bala, iar la al doilea a condus cu 16 – 15. Ruşii s-au mobilizat și s-au impus la 22.

    Ultimul set a fost ca la antrenament, antrenorul Volei Municipal Zalău a introdus pe teren mai mulți jucători, dar nici aceștia nu au reușit mare lucru, ruşii câştigând setul trei la o diferență și mai clară 25 – 18.

    Meciul de la Sala Sporturilor din Zalău a fost oficiat de cuplul format din croatul Rogic Dejan (arbitru principal) şi grecul Mylonakis Alexandros (arbitru secund).

    CS Volei Municipal Zalău: Adriano Lamb, Peter Nagy, Fabian Birău, Mihai Gheorghiţă, Marian Bala, Leonardo Dal Bosco şi Adrian Feher (libero). Au mai evoluat: Răzvan Mihalcea, Vlad Tebieş şi Gabriel Cherbeleaţă

    Guberniya Nizhniy Novgorod: Esko Mikko, Igor Tyurin, Alexey Ostapenko, Alexey Kuleshov, Milos Nikic, Sergey Savin şi Alexandr Yanutov (libero). A mai evoluat: Makar Bestuzhev.

    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE