More

    A trecut cu căruța peste el și l-a omorât

    Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din localitatea sălăjeană Sighetu Silvaniei, a fost găsit fără suflare,  vineri, 25 octombrie, pe un teren  viran, situat în imediata apropiere a gospodăriei sale. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii sălăjeni, bărbatul s-a dovedit a fi victima unui accident petrecut cu o seară înainte.

    Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, poliţiştii din Chieşd au fost sesizaţi, de către dispeceratul IPJ Sălaj despre faptul că un localnic din Sighetu Silvaniei, Ilie S., a fost găsit decedat în apropierea locuinţei sale. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care a survenit decesul acestuia.

    Astfel, în urma verificărilor efectuate de poliţiştii Serviciului Rutier, s-a stabilit că Ilie S. a murit din cauza unor leziuni suferite în urma unui accident rutier. Vinovat de producerea evenimentului este un tânăr, în vârstă de 31 de ani, din judeţul Harghita, Rudolf. K., care în timp ce conducea un vehicul cu tracţiune animală pe drumul comunal 3, a trecut peste victimă care se afla pe partea carosabilă, continuându-şi deplasarea.

    Harghiteanul a fost identificat abia duminică, 27 octombrie. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE