More

    Handbal feminin – Liga Națională / HC Zalău luptă pentru un loc de play-off

    CSM București – HC Zalău

    HC Zalău va susține luni după-amiază, de la ora 17.30, un meci deosebit de important pentru ierarhia în clasament, urmând să joace pe terenul celor de la CSM București. Meciul se anunță extrem de disputat deoarece ambele combatante se luptă pentru play-off, obiectivul fiind clasarea între primele șase formații din campionat.


    HC Zalău este poziționată acum pe locul VI, cu 28 de puncte, iar CSM București se situează pe locul VII, la 4 puncte în spatele formației de la poalele Meseșului.

    În cazul unei înfrângeri la București, HC Zalău este obligată să câștige următoarele două jocuri de pe teren propriu, de la Zalău, pe care le va avea de disputat cu HCM Roman și cu CSM Cetate Deva, iar în ultima etapă nu are speranțe prea mari, pe terenul echipei ASC Corona Brașov, care s-a impus și la Zalău cu 30 – 25.

    Partida dintre CSM București și HC Zalău este programată luni, 24 februarie, de la ora 17.30 și va fi transmisă în direct pe DigiSport. Meciul va fi oficiat de cuplul format din Robert Harabagiu și Silviu Stănescu, ambii din Moreni.

    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE