More

    Sălajul va primi 10 microbuze destinate transportulului școlarilor

    Potrivit datelor oficiale ale Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Sălaj, în cursul anului trecut zece unități de învățământ sălăjene au solicitat atribuirea de microbuze școlare destinate transportului școlarilor. Este vorba de școli de pe raza localităților Crișeni, Treznea, Sâg, Hereclean, Sărmășag, Surduc, Jebuc, dar și Centrul Social pentru Educație Incluzivă Șimleu Silvaniei, care a solicitat o mașină adaptată special nevoilor persoanelor cu dizabilități, Liceul de Artă „Ioan Sima” Zalău și Școala Gimnazială „Bathory Istvan” Șimleu Silvaniei.

    Zilele trecute, vicepremierul Liviu Dragnea a semnat contractele de livrare a microbuzelor școlare, iar începând cu luna iunie, în județe vor ajunge 600 de microbuze.

    „Am semnat contractul de livrare pentru 600 de microbuze şcolare. Procedura a fost demarată în septembrie 2013, au fost contestaţii la CNSC, am câştigat, au fost contestaţii şi la instanţă, am câştigat definitv şi irevocabil”, a precizat Dragnea, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul Ministerului Dezvoltării. El a mai afirmat și faptul că toate mașinile vor fi atribuite primăriilor, care vor trebui să angajeze șoferi și să le pună la dispoziția școlilor.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE