More

    Zi neagră pentru două șoferițe neexperimentate

    S-au ales cu dosare penale pentru vătămare corporală

    Două persoane au fost rănite grav, iar alte două (printre care şi un minor în vârstă de 5 ani), au suferit leziuni uşoare în urma unor accidente de circulație petrecute pe raza județului Sălaj, în ultimele 24 de ore. Primul eveniment rutier s-a petrecut, marți dimineața, în jurul orelor 6.30, între localităţile Bizuşa şi Perii Vadului.

    Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, vinovată de producerea accidentului a fost Loredana V., de 33 de ani, din Baia Mare, care în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Dej-Baia Mare, a adormit la volan şi a pierdut controlul direcţiei de mers. A intrat în şanţ pe partea dreaptă şi s-a lovit de un parapet metalic. În urma impactului, pasagera de pe locul dreapta faţă, Alexandra B., de 28 de ani, a suferit leziuni grave. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

    Tot marți, în jurul orelor 16.00, o altă şoferiţă a pierdut controlul autovehicului şi s-a izbit de un cap de pod. Sanda M., de 36 de ani, din Mineu, conducea autoturismul proprietate personală pe drumul comunal 9, din direcţia Sălăţig – Mineu, când din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum într-o curbă uşoară la stânga, a pierdut controlul autovehiculului, oprindu-se într-un cap de pod.

    În urma accidentului, Dorinel M., de 42 ani, din Mineu, pasager pe bancheta din dreapta faţă a fost rănit grav, iar conducătoarea auo şi copilul, în vârstă de 5 ani, au scăpat cu câteva leziuni uşoare. Potrivit polițiștilor sălăjeni, în ambele cazuri s-au întocmit dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE