More

    Centru de colectare a deșeurilor, inaugurat și la Zalău

    9

    Primarul municipiului Zalău, Radu Căpîlnașiu, a participat astăzi, la inaugurarea Centrului de colectare a deșeurilor provenite din echipamente electrice, electronice și electrocasnice, care este a 26-a locație din Rețeaua Națională de Colectare, un proiect al Asociaţiei RoRec. Acesta este situat în Zalău, pe strada Fabricii nr. 30 şi reprezintă o nouă opțiune permanentă pentru zălăuanii care vor să renunțe la deșeuri în mod corect, respectând comunitatea din care fac parte, legislația și mediul înconjurător.

    „Parteneriatul de succes dintre Primăria Municipiului Zalău şi Asociaţia RoRec a dus la realizarea acestui centru de colectare pentru deşeurile electrice şi electronice, prin care punem la dispoziţia cetăţenilor, instituţiilor şi societăţilor comerciale din Zalău un serviciu permanent de colectare a acestor deşeuri. Invit pe această cale pe toţi locuitorii municipiului nostru, indiferent că sunt persoane fizice sau juridice, să facă un bine mediului înconjurător şi comunităţii din care facem parte, prin colectarea selectivă a deşeurilor electrice şi electronice!”, a declarat Radu Căpîlnaşiu.

    De menționat și faptul că azi, de la ora 19.00, trupa Cargo va susține un concert pe platoul de marmură din centrul orașului, cu ocazia inaugurării acestui centru. În deschidere va evolua trupa Domino.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE