More

    Sute de sălăjeni și-au găsit o slujbă la Bursa locurilor de muncă

    Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj a organizat, vineri 25 aprilie, în incinta Casei Municipale de Cultură din Zalău, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Potrivit directorului executiv al AJOFM Sălaj, Ioan Ionel Mureşan, din cei 291 agenţi economici contactaţi au participat 38, aceștia oferind 332 locuri de muncă (dintre care 24 pentru persoanele cu studii superioare).

    Principalele meserii oferite pentru persoanele cu studii medii şi generale au fost cele de confecţioneri volane în piele (50), confecţioneri îmbrăcăminte (40), electricieni (8), diferite meserii în servicii (48), agenţi asigurări (5) şi muncitori necalificaţi (92), iar pentru cei cu studii superioare au fost joburi de ingineri, medici şi expert comunicare.

    Potrivit directorului AJOFM Sălaj, la bursă au participat circa 525 persoane, dintre care au fost selectate, în vederea încadrării 230. Începând de luni, persoanele selectate vor participa la interviu sau probă de lucru.

    „Doresc să mulţumesc angajatorilor care au dat curs invitaţiei noastre, bursa locurilor de muncă este o măsură activă importantă prin care reuşim să punem faţă în faţă angajatorii şi persoanele care caută un loc de muncă, oferind astfel, posibilitatea angajatorilor de a selecta personal în funcţie de cerinţele fiecărui loc de muncă”, a mai declarat directorul executiv al AJOFM Sălaj, Ioan Ionel Mureșan.

    De menționat faptul că Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj organizează, la cererea angajatorilor, burse de locuri de muncă, iar în luna septembrie va avea loc o  bursă a locurilor de muncă destinată absolvenţilor.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE