More

    Datorită vitezei s-a răsturnat în șanț

    Un tânăr de 21 de ani din orașul Jibou, județul Sălaj, s-a răsturnat, duminică dimineaţă, cu maşina într-o curbă deosebit de periculoasă, punând astfel în pericol şi viaţa celorlaţi trei pasageri din maşină.

    Potrivit Ispectoratului de Poliţie Județean (IPJ) Sălaj, Bodgan N., în vârstă de 21 de ani, din Jibou, în timp ce conducea un autoturism, proprietatea altei persoane, înmatriculat în Franţa, între localităţile Popeni şi Jibou, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

    În urma impactului, şoferul şi toţi pasagerii din autoturism, Oana C., de 18 ani, din Someş Odorhei, Tiberiu L., de 25 de ani, din Jibou şi Alexandru M., de 20 de ani, din Jibou, au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău în vederea acordării de îngrijiri medicale. Tinerii au fost supuși mai multor analize și au rămas sub supraveghere medicală.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE