More

    Europarlamentarul Corina Cretu în vizită în Sălaj

    Ea l-a invitat la Ip și Treznea pe președintele Băsescu

    1

    Candidatul care deschide lista Alianţei PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare din data de 25 mai, Corina Creţu, originară din comuna sălăjeană Năpradeam, a fost prezentă, azi, în municipiul Zalău și în orașul Jibou, în campanie electorală dar și pentru a „se relaxa” la Grădina Botanică din urbea de la malul Someșului, Jibou.

    În cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul PSD Sălaj, europarlamentarul și vicepreședintele PSD, Corina Crețu a lansat o invitație cu totul specială președintelui României, Traian Băsescu, aceea de a vizita localităţile martir sălăjene Ip și Treznea, dar şi Moisei și să le explice urmaşilor martirilor de ce nu i-a retras lui Tokes Laszlo distincţia „Steaua României”.

    „Avem datoria să ne luptăm şi cu extremismele, ştiţi foarte bine lupta mea cu domnul Tokes. Am considerat astă-vară că este de datoria noastră să-i cerem preşedintelui Băsescu să-i retragă ordinul Steaua României unui om care considera că e nevoie de un protectorat pentru Ardeal din partea Ungariei şi l-aş întreba de aici, din Zalău, din nou pe domnul preşedinte Băsescu de ce nu-i retrage ordinul Steaua României. Poate că ar fi interesant pentru dânsul să facă o vizită la Ip, la Treznea şi la Moisei şi să vorbească cu urmaşii masacrelor din acest localităţi, să le explice de ce nu-i retrage Ordinul unui om care a cerut acelaşi lucru şi să vadă în mod direct în aceste localităţi ce au însemnat masacrele şi ce a însemnat protectoratul Ungariei asupra României”, a precizat europarlamentarul Corina Creţu, cap de afiș pe lista alianței PSD-UNPR-PC pentru încă un mandat.

    Prezentă în Sălaj, Corina Crețu a avut o întâlnire cu electoratul și la Jibou, în parcul din centrul orașului, vizitând pe urmă oaza de verdeață a Sălajului, Grădina Botanică și Centrul de Cercetări Biologice din Jibou.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE