More

    Conducere nouă la compania Michelin din Zalău

    Actualul director, Jana Popa, ce coordonează activitatea din Zalău a companiei franceze din 1997, se va pensiona

    Britanicul Sean Parry va fi noul directoru al Michelin România – platforma industrială Zalău începând cu luna iulie, potrivit unui anunţ făcut de actualul director Jana Popa, în cadrul „Zilelor siguranţei rutiere Michelin” desfășurat în weekend la Zalău.

    „Este un angajat Michelin, dar care vine din Marea Britanie şi care are o experienţă în management exercitată într-o companie Michelin din această ţară”, a declara pentru Agerpres, Jana Popa.

    În vârstă de 50 de ani, Sean Parry va conduce fabrica de anvelope şi cea de cord metalic pe care Michelin le are în Zalău începând cu luna iulie. Actualul director, Jana Popa, ce coordonează activitatea din Zalău a companiei franceze din 1997, se va pensiona.

    Michelin are la Zalău două uzine, cu circa 1.500 de angajaţi. În una dintre ele sunt produse anvelope de camion mărcile Taurus, Kormoran şi Riken, anvelope industriale marca Michelin, precum şi anvelope destinate stivuitoarelor, maşinilor şi utilajelor care lucrează în mine subterane. A doua uzină, înfiinţată în 2004, produce cord metalic pentru anvelope. Michelin mai deţine o uzină de anvelope pentru autoturisme la Floreşti, în judeţul Prahova.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE