More


  Ziua Jandarmeriei marcată prin donare de sânge si plantarea a 171 de sterari

  - Advertisement -

  Cu ocazia Zilei Jandarmeriei, serbată pe data de 3 aprilie, jandarmii sătmăreni au marcat această sărbătoare cu o zi în avans prin două acțiuni caritabile. Aceștia au donat de sânge si au organizat o acțiune de plantare a 171 de stejari.

  ,,În fiecare an, pe 3 aprilie, jandarmii români își serbează ziua. Anul acesta, am ales să ne bucurăm de ziua noastră într-un alt mod. Astfel, pe parcursul mai multor zile, peste 30 de militari ai unității noastre au donat sânge în cadrul Centrului de Transfuzie Sangvină Satu Mare și nu ne vom opri aici. Din bonurile valorice primite cu ocazia donării vom pregăti câteva pachete cu alimente pentru câțiva dintre semenii noștri aflați în nevoi”.

  Datorită faptului că în 2021 se împlinesc 171 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, sătmărenii au decis să planteze tot atația stejari, prin Campania ”171 de stejari pentru România”.
  ,,Pentru că ne pasă de mediul în care trăim, și pentru că ne gândim la viitorul copiilor noștri, alături de toți jandarmii României ne-am implicat în campania ”171 de stejari pentru România”. Astfel, ieri, 1 aprilie, în colaborare cu Ocolul Silvic Tășnad, am plantat puieți de stejar într-o zonă pregătită pentru împădurire pe raza localității Foieni. Ne-am gândit să plantăm 171 de stejari. De ce 171? Pentru că anul acesta se împlinesc 171 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române”.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img