More


  Polițiștii din cadrul IPJ Satu Mare au desfășurat activități de pregătire profesională

  - Advertisement -

  În perioada 04-08 aprilie a.c., în contextul formării continue și dezvoltării carierei profesionale a polițiștilor, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost organizate sesiuni succesive de pregătire a polițiștilor care își desfășoară activitatea cu preponderență în mediul stradal, având drept scop exersarea, dezvoltarea și consolidarea capacităților și abilităților în domeniul tacticii și intervenției polițienești, tragerii cu armamentul din dotare și conducerii autovehiculelor de serviciu în regim prioritar și defensiv.

  Modulul de pregătire a fost susținut de către instructori din cadrul Biroului de Pregătire Profesională și Serviciul de Acțiuni Speciale, iar cursurile și programele formative au fost adaptate nevoilor reale de pregătire identificate pentru îmbunătățirea cunoștințelor și aprofundarea competențelor practice profesionale.

  În cadrul sesiunii de pregătire au fost incluse module de prim ajutor prezentate de către specialiști din cadrul SMURD.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img