More


  Prefectul județului Satu Mare, Radu Roca a postat un mesaj emoționant pe pagina de facebook a Instituției Prefectului Satu Mare cu ocazia sărbătorilor 

  - Advertisement -
  “Dragi sătmăreni,
  Trăim în aceste zile bucuria celei mai mari sărbători a creștinismului. Unii dintre concetățenii noștri s-au bucurat deja de Lumina Învierii, iar alții am  așteaptat-o cu nerăbdare. Acest lucru denotă frumusețea zonei noastre. Ne bucurăm de Sărbătorile Pascale și trăim în armonie multietnică și multiconfesională.
  Mai mult ca oricând suntem și trebuie să rămânem împreună. Greutățile pe care le-am trecut cu bine, dar și provocările actuale, ne-au apropiat, ne-au reamintit principiile umanității și omeniei, ne-au învățat despre suferința aproapelui și despre învingerea propriilor temeri.
  În aceste zile, în care semenii noștri ucraineni trec prin încercări, din postura funcției pe care o dețin, am observat o implicare și o solidaritate extraordinară. Cred că fiecare dintre dumneavoastră, se va bucura mai profund anul acesta de Lumina Învierii, atunci când va realiza că privilegiul de a sta la masă cu cei dragi, este cel mai de preț dar pe care îl putem primi.
  Aș dori să vă transmit, în aceste momente de sărbătoare, gândurile mele bune, sărbători în liniște și pace, să vă bucurați mereu de iubirea celor dragi și nu uitați că faptele bune se fac mereu împreună. Vă doresc tuturor să aveți parte de sărbători pline de lumină.
  Paște fericit!🙏🙏
  Hristos a Înviat!”


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img