More

  FOTO. Tentativă de suicid în Centrul Sătmarului. A vrut să se arunce de la etaj

  Tentativă de suicid în plin Centrul Nou al municipiului Satu Mare. O femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani ar fi încercat să se arunce de la etajele superioare ale blocului 6 de pe Bulevardul Transilvaniei.

  La fața locului au ajuns echipaje de poliție, pompieri, SMURD pentru a putea interveni în caz de tragedie.

  Din fericire, nu a mai fost necesar. Fiica femeii și organele de poliție au reușit să o convingă pe femeie să renunțe la gestul său sinucigaș.

  ”La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 11.50, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre tentativa unei persoane de a se arunca de la etajul unui bloc de locuințe din municipiu.

  În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă. La sosirea polițiștilor și a echipajelor medicale, persoana în cauză, o femeie de 68 de ani, ar fi renunțat la gestul său.

  Femeia a fost transportată la o unitate medicală, în vederea acordării unor îngrijiri de specialitate”, se arată într-o informare a IPJ Satu Mare.

  Cel mai probabil, femeia va fi dusă la spital și expertizată și, în funcție de aceste rezultate vor fi luate și celelalte măsuri.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE