More

    Lucrările de pe Drumul Careiului, aproape de final

    drum carei

    Managerul public, Csaba Maskulik, împreună cu dirigintele de șantier și reprezentanții firmei Tehnic Asist Botoșani au verificat ieri stadiul lucrărilor de modernizare a Drumului Careiului din municipiul Satu Mare. Pe tronsoanele unde lucrările au fost finalizate, schimbările sunt vizibile în bine.

    Managerul public Csaba Maskulik a atras atenția constructorului ca în zonele în care lucrările de asfaltare au fost finalizate să se treacă la amenajarea spațiilor verzi.

    ”Am spus în repetate rânduri că asigurăm toate condițiile constructorilor cu care avem contracte să lucreze repede și bine. Pe Drumul Careiului, lucrările au avansat, dar există aspecte care trebuie îmbunătățite și de aceea am dispus efectuarea acestor verificări pe teren. Observațiile și solicitările noastre au fost transmise constructorului și așteptăm să le soluționeze cât mai rapid. Continuăm verificările de pe teren, din santiere! Sunt sigur că în acest fel vom impulsiona și mai mult constructorii să își facă treaba”, a spus primarul Gábor Kereskényi.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE