More


  Adolescentă, înjunghiată de propria mamă. Polițiștii o caută pe agresoare

  =

  politie

  Scene halucinante s-au produs, în această după-amiază, într-un bloc de pe pe Aleea Ipotești din cartierul Solidarității. O adolescentă de numai 17 ani a fost înjunghiată de propria sa mamă.

  Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, a declarat pentru GNV că evenimentul s-a produs în astăzi, în jurul orei 13.30. ”Între mamă și fiică a avut loc o altercație în urma căreia mama, în vârstă de 46 de ani, și-a împuns fiica, în vârstă de 17 ani, în picior. Victima a fost transportată de urgență la spital pentru investigații medicale”, a arătat Răducu Silaghi.

  Între timp, mama a dispărut de acasă, iar polițiștii o caută peste tot.

  ”Colegii mei știu despre cine este vorba, au semnalmentele, și este o chestiune de timp până ce va fi prinsă. În funcție de concluziile date de medici în acest caz, se va decide infracțiunea pentru care va fi cercetată agresoarea. Cel mai probabil va fi vorba despre vătămare corporală”, a mai spus Răducu Silaghi.

  Vecini cu familia în care s-a petrecut evenimentul spun că mama ar avea probleme de natură psihică și că nu este pentru prima dată când iscă scandaluri în această casă. Urmează ca polițiștii să o prindă pe agresoare pentru a putea fi trasă la răspundere.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img