More


  Ei dovedesc că se poate

  - Advertisement -

  Doi tineri sătmăreni dovedesc că se poate, chiar dacă Protecția Copilului a făcut parte din viețile lor aproape de când s-au născut și neavând un mediu familial stabil – a fost foarte dificil să își găsească un drum lin în viață. Ei sunt deja studenți și anunță organizarea unui eveniment de caritate.

  Cine sunt ei

  Rafaelo Varga le este cunoscut sătmărenilor mai ales din perioada în care a fost concurent la X Factor, iar Bogdan Rostaș datorită intensei activități artistice, printre care se numără chiar și lansarea unei cărți intitulate “Bocetul Șamanului”. Ceea ce multă lume nu știe este că acești doi tineri nu au avut un trecut prea blând și în ciuda acestui fapt, astăzi sunt studenți și oameni cu care societatea se mândrește. Acum, Rafaelo Varga este student în București, iar Bogdan Rostaș va studia în Sibiu.

  Ei dovedesc ca se poate (12)

  Ei dovedesc ca se poate (10)

   

  Plănuiesc un spectacol caritabil

  Ideea colaborării pentru a organiza un spectacol de binefacere în iarnă a venit oarecum neașteptat, deși Bogdan Rostaș a mai făcut parte din comitetul de organizare al unui spectacol asemănător anul trecut. Spectacolul se desfășura la Muzeul Județean sub numele de “Fulgi de stele”. Anul acesta, cei doi vor, prin intermediul acestui spectacol și alte acțiuni, să îi inspire pe toți tinerii din orfelinate și să le transmită mesajul că își pot depăși condiția fără nicio îndoială.

  Rafael Varga și Bogdan Rostaș dovedesc așadar că se poate. Într-o lume atât de complexă și cu un trecut atât de dificil, e destul de simplu să îți pierzi direcția, însă acești doi tineri arată că voința, alături de pasiune, înving în orice situație dacă sunt autentice.

  Rareș Jucan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img