More


  Festivalul Castanelor se amână! Motivul, halucinant

  =

  castane1

  Primăria Baia Mare schimbă pe ultima sută de metri data de desfăşurare a Festivalului Castanelor. Acesta se va amâna pentru zilele de 5-8 octombrie, faţă de intervalul iniţial 21-24 septembrie, scrie infomm.ro. Motivul oficial este legat de starea vremii şi de faptul că s-a depus o singură ofertă pentru contractarea serviciilor de divertisment. Este vorba de o firmă din Cluj, care, din punctul de vedere al autorităţii are mici „probleme”, mai spun cei de la infomm.ro. 

   

  Iată ce spune Primăria Baia Mare despre amânarea sărbătorii.

  „Din dorința de a respecta în mod perfect legalitatea, dar și pentru a oferi un eveniment de înaltă ținută artistică și o organizare desăvârșită atât băimărenilor cât și celor care vin să ne viziteze orașul cu ocazia Festivalului Castanelor, perioada de desfășurare va fi 5-8 octombrie 2017. Acest interval de timp, până la debutul evenimentului ne permite o eficientă promovare atât pe plan local cât și național, programul Festivalului Castanelor fiind astfel gândit încât să aducem în orașul nostru cât mai mulți turiști.

  De asemenea, printr-un parteneriat în care ne vom angaja, în preambulul Festivalului Castanelor va avea loc Maramureș-Balloon Fiesta, cel mai mare eveniment de acest gen din România, desfășurat pe aerodromul de la Aeroclubul Baia Mare, în perioada 28 septembrie-1 octombrie.

  Cuplurile care sărbătoresc în acest an 50 de ani de căsnicie vor fi onorate în cadrul evenimentului „Nunta de Aur” care va avea loc în data de 1 octombrie 2017. Mai mult, iubitorii de flori vor putea vizita standurile din cadrul Expo Flora începând cu 6 octombrie 2017.

  Nu în ultimul rând, prognoza meteo a constituit un factor determinant în stabilirea unui nou interval pentru desfășurarea Festivalului Castanelor, dar și faptul că ne dorim ca acest eveniment, de tradiție pentru Municipiul Baia Mare să ne întâmpine pe noi, băimărenii, dar și pe oaspeții noștri cu castane autohtone nu de import.

  Programul complet al Festivalului Castanelor va fi prezentat vineri, 8 septembrie 2017”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img