FOTO. Accident grav cu încarcerați. Familie de sătmăreni bagată în spital de un șofer neatentacc-mesteacan-5

O întreagă familie din județul Satu Mare se află în aceste momente la spital membrii acesteia fiind garv răniți în urma unui accident de circulație produs pe raza judeșului Maramureș.

Potrivit vasiledale.ro, accidentul a avut loc astăzi, în jurul prânzului pe drumul național 1 C Baia Mare – Dej, în pasul Mesteacăn.

Accidentul a fost produs de șoferul unei autoutilitare care nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă, a pătruns pe contrasens unde s-a izbit de un autoturism VW înmatriculat in judetul Satu Mare în care se afla conducătorul auto, soția și fiica acestuia.

În urma impactului, membrii familiei din satu Mare au rămas încarcerați. Cele trei persoane au fost scoase dintre fiarele contorsionate de echipele de descarcerare și, pentru că suferiseră răni destul de grave, au fost predate echipajelor SMURD și ale Ambulanței sosite de urgență la fata locului.

După ce li s-a acordat primul ajutor la fața locului, victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Între timp, politistii continuă cercetarile pentru a stabili exact circumstanțele producerii accidentului și dispunerea măsurilor legale.

Sursa foto: vasiledale.ro

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts