FOTOGALERIE. Teapă de zile mari cu produse sătmărene în hipermarket. Adevărul, scos la iveală de un producătorproduse

Vânzarea de legume produse la Satu Mare la unul dintre hipermarket-urile din Satu Mare este o mare țeapă, susține unul dintre cei mai importanți producători de legume din județ. Este doar o prosteală să-i determine pe sătmăreni să cumpere de aici.

În urmă cu câteva zile, în mediul on-line, dar și în mass-media sătmăreană, au apărut informații, însoțite de fotografii, potrivit cărora în unul dintre hipermarket-urile din Satu Mare s-ar vinde legume produse în județ, mai precis la Păulești și Sătmărel.

produse1

 

Unul dintre cei mai mari producători de legume din județul Satu Mare, care, deocamdată, preferă să-și păstreze anonimatul, declară pentru Gazeta de Nord-Vest că totul este doar o țeapă și o păcăleală atât pentru cumpărători (care sunt înșelați să cumpere din acel loc), cât și pentru producători (de care cei de la hipermarket se folosesc în acest sens).

produse2

 

”Ideea este cât se poate de simplă. Inițial, în acele locuri au fost legume și zarzavaturi produse la Satu Mare. Dar acelea au trecut. Însă eticheta a rămas la locul ei. Sătmărenii cred că, în continuare, cumpără produse de la Satu Mare, dar nu este nici pe departe așa. Când producătorii din Păulești sau Sătmărel au întrebat când mai pot aduce produse li s-a spus simplu: ”Vă sunăm noi”. Din informațiile mele, niciunul dintre ei nu a mai fost sunat. Dar magazinul vinde în continuare ”produse din Satu Mare”. Producătorii respectivi nu vor declara nimic, nici presei, nici altcuiva, de frică să nu fie excluși din sistem”, a declarat, în exclusivitate pentru GNV, producătorul sătmărean.

produse3

Cele spuse de acesta pot fi confirmate sau infirmate de o verificare amănunțită a organelor de control competente. Să știe și sătmărenii dacă cumpără roșii vinete și varză produse în județ sau importate din Turcia.

produse4

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts