More


  Liga a 2-a: Olimpia, resuscitată de Ritli. Victorie mare împotriva UTA-ei

  - Advertisement -

  oli1

  Olimpia și UTA s-au întâlnit sâmbătă într-un soi de duel al suferindelor din Liga a 2-a. Ambele echipe veneau după o perioadă cenușie iar lipsa rezultatelor a dus și la schimbarea antrenorilor.  La Olimpia, Cuplul Ritli-Bolba i-a luat locul lui Tibi Selymes în vreme ce la arădeni Mihalcea i-a lăsat locul lui Falub iar apoi Falub, plecat la U a fost înlocuit cu Todea.  Iar șocul schimbării de antrenor la Olimpia s-a văzut pe teren. Meciul a avut ritm, am avut parte de o primă repriză cu ocazii la ambele porți și de un plus de dăruire la trupa lui Ritli.

  Iar până la final insistența galben-albaștrilor a dat roade. Lusamba bine lansat de Brata, a fost faultat clar în careu de Adili, iar centralul Heidiner a acordat prompt penalty. Noul căpitan, Ciprian Brata, a transformat cu precizie, 1-0 și punctele rămân la Satu Mare. Cu Olimpia trecând peste UTA în clasament.

  oli2

  Partida a început cu ocaziile bune irosite de Vasile Pop și Mitru Muntean. Cu un penalty cerut de gazde la intervenția lui Ciucă la Vasile Pop dar și cu reacțiile arădenilor Burlă, Buleică sau Curtuiuș, cei trei având șansa lor de a aduce pe Bărâna Doamnă în avantaj.

  În partea a doua, Olimpia a făcut deliberat pasul în spate… A căutat să joace pe contre și le-a lăsat posesia oaspeților. Ocaziile au cam dispărut iar fazele de poartă au venit doar la fazele fixe.

  Introducerea lui Lusamba din minutul 70 avea să fie decisivă. Masivul atacant al Olimpiei a scos penaltyul din care s-a marcat golul victoriei.

  olimpia4

  La arădeni schimbarea de antrenor s-a simțit doar în joc. Nu și pe tabelă. Arădenii parcă au legat mai bine jocul față de ceea ce s-a întâmplat în ultimele etape. Doar că rezultatele întârzie să apară și, în ciuda investițiilor făcute în vară UTA, e mai degrabă la retrogradare decât la promovare.

  Urmează pentru Olimpia o deplasare grea la Târgu Jiu pentru duelul cu Pandurii, trupă la care evoluează și sătmărenii Lung și Vlad Bujor.

  Olimpia: Fl. Muntean – Duruş, Hlinca, Cr. Munteanu, Brata, V. Pop (Lusamba, 70), Villand, R. Rus, Miholca (Bura, 90.), D. Muntean, Jurj (Lukacs, 70.).

  Antrenor: Ritli Zoltán.

  olimpia5

  UTA: Grahovac – Adilli, Scutaru, Ciucă, Burlă (Dinculescu, 46.), Păcurar, Jorza (Miculescu, 78.), Buleică (Cârstocea, 61.), Asani, Stahl, Curtuiuş.

  Antrenor: Cristian Todea.

  Liga 2 / Etapa 9
  FC Argeş – Sportul Snagov 1-0
  Metaloglobus Bucureşti – ASA Târgu Mureş 4-0
  Academica Clinceni – Ripensia Timişoara 2-1
  CS Mioveni – Luceafărul Oradea 3-2
  AFC Hermannstadt – Foresta Suceava 2-0
  CS Baloteşti – Ştiinţa Miroslava 1-2
  CS Afumaţi – ASU Politehnica Timişoara 2-1
  Dunărea Călăraşi – Pandurii Târgu Jiu 3-1
  Olimpia Satu Mare – UTA Arad 1-0

  olimpia6

  Duminică, 24 Septembrie
  Chindia Târgovişte – Dacia Unirea Brăila 11:00

  Clasament Liga 2
  1.AFC Hermannstadt 24
  2.Dunărea Călăraşi 19
  3.Ripensia Timişoara 17
  4.ASA Târgu Mureş 17
  5.FC Academica Clinceni 17
  6.Chindia Târgovişte 14
  7.CS Mioveni 14
  8.FC Argeş 14
  9.Sportul Snagov 14
  10.ASU Politehnica Timişoara 13
  11.Pandurii Târgu Jiu 12
  12.Dacia Unirea Brăila 11
  13.Metaloglobus Bucureşti 11
  14. CS Afumaţi 11
  15. Olimpia Satu Mare 10
  16. UTA Arad 9
  17. Ştiinţa Miroslava 7
  18. CS Baloteşti 6
  19. Luceafărul Oradea 5
  20. Foresta Suceava 4

  Declarații  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img