More


  ”Moarte de om” pentru un loc în spital. Șase pe loc

  =

  spital-judetean-satu-mare

  ”Moarte de om” pentru a ocupa unul din locurile vacante scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență Satu Mare.

  În total, au fost scoase la concurs 23 de posturi din care 21 pe perioadă nedeterminată și două pe perioadă determinată. Însă s-au înscris un număr de 145 de candidați, adică mai bine de șase pe loc.

  De departe, cei mai mulți s-au înscris pentru un post de Medical Debutant (PL), unde sunt 96 de candidați pe cele 13 locuri disponibile. Adică mai bine de 7 pe loc.

  Cinci pe un loc, adică 30 de candidați pe șase locuri vacante, se înregistrează și la Asistent Medical (PL), în timp ce pentru un singur post de Asistent Medical Debutant – S s-au înscris opt persoane.

  Numărul mare de candidați a surprins chiar și conducerea Spitalului Județean. Cum sala de ședințe este prea mică pentru a putea fi organizat un concurs cu un număr atât de mare de candidați, s-a decis ca acest concurs să fie organizat în sala mare de ședințe a Palatului Administrativ.

  Consiliul Județean și-a dat deja acordul astfel că acest concurs se va desfășura luni, 18 septembrie, de la ora 10.00, în sala mare de ședințe a Consiliului Județean Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img