Un tânăr a furat o mașină, dar a intrat în gard cu ea. Acum dă cu subsemnatulgard

Aflându-se în serviciul de patrulare, la data de 28 septembrie a.c., ora 14.00, polițiști din cadrul Poliției oraș Tășnad, s-au sesizat despre faptul că în localitatea Sărăuad a avut loc un eveniment rutier cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii, au stabilit că un tânăr, de 19 ani, din localitatea Sărăuad, ar fi furat cheile de la un autoturism, aparținând unui bărbat care se afla la el în vizită.

De asemenea, persoana în cauză s-a urcat la volanul autoturismului fără a poseda permis de conducere, iar pe o stradă din localitate a pierdut controlul volanului astfel că a intrat cu autoturismul în șanț, avariind gardul unui imobil și autoturismul.

Față de conducătorul autoturismului s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, în dosarul constituit pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice au unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și furt, urmând să fie prezentat instanței de judecată pentru dispunerea de măsuri preventive.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts