More


  VIDEO/FOTO. Drum blocat la Batarci. A fost chemată poliția

  - Advertisement -

  bixad

  Pretinzând că trece peste proprietatea sa, un cetățean din Batarci a blocat un drum care face legătura dintre circa 15 proprietăți și restul satului. Asta cu toate că atât localnicii afectați, cât și conducerea primăriei Batarci, spun că drumul este public.

  bixad1

  Localnicii afectați de această decizie, spun că nu mai au cum să ajungă la proprietățile lor cu autovehiculele atâta vreme cât drumul este blocat. Mai mult decât atât, nici ambulanțele sau pompierii nu pot ajunge la casele izolate astfel din cauza acestui drum blocat.

  În aceste condiții, au solicitat astăzi intervenția poliției și a autorităților pentru a debloca drumul, dar nu s-a putut face nimic deoarece cazul se judecă în instanță.

  Supărarea celor din Batarci este cu atât mai mare cu cât drumul blocat se află în preajma casei de nunți din comună. Ei spun că acum, fiind sezonul nunților,m au accesul blocat la casa de nunți de pe șoseaua principală.

  Cetăţenii au mai spus că dacă nu se va lua nicio decizie în favoarea lor, vor trece ei înşişi la deblocarea drumului de la Batarci.

  bixad2

  ”Dacă autorităţile nu ne fac dreptate, o să ne facem noi singuri. Trebuie să aştepte ca să ne omorâm unii pe alţii pentru ca autorităţile să intervină. Mâine venim şi deblocăm noi drumul”, au ameninţat cetăţenii nemulţumiţi.

  Drumului cu pricina a fost închis în urmă cu mai bine de doi ani de fostul viceprimar Vasile Avaşi. De atunci scandalurile se țin lanț, dar nu s-a ajuns la nicio rezolvare a situației.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img