Bărbat nenorocit în bătaie în plină stradă. Patru indivizi au tăbărât cu bâtele pe elbatele

Un bărbat a fost pur și simplu nenorocit în bătaie, în plină stradă. Alți patru bărbați au tăbărât pe el cu bâtele și l-au lovit în zona capului. 

În cursul zilei de ieri, 2 octombrie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au dispus reținerea pentru 24 de ore a 3 bărbați din comuna Turulung.

La data de 1 octombrie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au fost sesizați de către un bărbat de 36 de ani din comuna Turulung, despre faptul că în localitate a avut loc o altercație între mai multe persoane.

În fapt, un bărbat, de 40 de ani, din Turulung, pe fondul unui conflict mai vechi, ar fi fost lovit de către patru persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 45 de ani, toți din aceeași localitate, cu obiecte contondente în zona capului și a brațului, fiind transportat cu ambulanța la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Totodată, cei patru agresori ar fi distrus geamul și ușa de acces a locuinței persoanei care a făcut sesizarea, tulburând ordinea și liniștea publică.

În cauză s-a înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, distrugere și lovirea sau alte violențe. La data de 2 octombrie s-a dispus reținerea pentru 24 de ore pentru 3 dintre agresori, urmând să fie prezentați în fața instanței pentru luarea de măsuri preventive.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts