More


  FOTO. Câinii din Vama Halmeu își fac pe deplin datoria. Transport de țigări depistat de Tora

  - Advertisement -

  tora1

  După lovitura dată săptămâna trecută de Speedy, nici celălalt câine antitabac din Vama Halmeu, Tora, nu s-a lăsat mai prejos.

  Astfel, inspectorii vamali din cadrul Biroul Vamal de Frontieră Halmeu, ajutați de Tora, câinele specializat antitabac au identificat, în cursul zilei de sâmbătă, ascunse în lada de scule a remorcii automarfarului Scania, înmatriculat în Serbia, cantitatea de 1940 cartușe ţigarete diverse mărci de provenienţă ucraineană. TORA, câinele antitabac a detectat mirosul specific la controlul vamal al automarfarului.

  tora

  Conducătorul auto, un cetăţean sârb, a fost sancţionat, cu amendă contravenţională de 10 000 lei, ţigaretele au fost reţinute în vederea confiscării, iar automarfarul a fost reţinut până la plata amenzii.

  tora2

  În acceași zi, inspectorii vamali, au descoperit ascunse şi nedeclarate în rezervorul autoturismului marca Volkswagen Passat înmatriculat în Ungaria, condus de un cetăţean cu dublă cetăţenie (ucraineană/maghiară) în vârstă de 23 de ani, cantitatea de 990 cartușe ţigarete marca Rothmans, de provenienţă ucraineană. Contravenientul a fost sancţionat cu amendă contravenţională de 5 000 lei, ţigaretele au fost reţinute în vederea confiscării iar autoturismul a fost reţinut până la plata amenzii.

  tora4

  Luni 02 octombrie .într-un autoturism marca Volkswagen Passat înmatriculat în Ungaria, condus de un cetăţean cu dublă cetăţenie (ucraineană/maghiară) în vârstă de 53 de ani inspectorii vamali au descoperit ascunse şi nedeclarate în locaşuri special amenajate (în rezervor, în podea, în spatele bării de protecţie, în bord) ale autoturismului cantitatea de 4780 cartușe ţigarete marca Jin Ling, de provenienţă ucraineană. Contravenientul a fost sancţionat cu amendă contravenţională de 10 000 lei, ţigaretele şi autoturismul au fost reţinute în vederea confiscării.

  tora3  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img