FOTO. Câinii din Vama Halmeu își fac pe deplin datoria. Transport de țigări depistat de Toratora1

După lovitura dată săptămâna trecută de Speedy, nici celălalt câine antitabac din Vama Halmeu, Tora, nu s-a lăsat mai prejos.

Astfel, inspectorii vamali din cadrul Biroul Vamal de Frontieră Halmeu, ajutați de Tora, câinele specializat antitabac au identificat, în cursul zilei de sâmbătă, ascunse în lada de scule a remorcii automarfarului Scania, înmatriculat în Serbia, cantitatea de 1940 cartușe ţigarete diverse mărci de provenienţă ucraineană. TORA, câinele antitabac a detectat mirosul specific la controlul vamal al automarfarului.

tora

Conducătorul auto, un cetăţean sârb, a fost sancţionat, cu amendă contravenţională de 10 000 lei, ţigaretele au fost reţinute în vederea confiscării, iar automarfarul a fost reţinut până la plata amenzii.

tora2

În acceași zi, inspectorii vamali, au descoperit ascunse şi nedeclarate în rezervorul autoturismului marca Volkswagen Passat înmatriculat în Ungaria, condus de un cetăţean cu dublă cetăţenie (ucraineană/maghiară) în vârstă de 23 de ani, cantitatea de 990 cartușe ţigarete marca Rothmans, de provenienţă ucraineană. Contravenientul a fost sancţionat cu amendă contravenţională de 5 000 lei, ţigaretele au fost reţinute în vederea confiscării iar autoturismul a fost reţinut până la plata amenzii.

tora4

Luni 02 octombrie .într-un autoturism marca Volkswagen Passat înmatriculat în Ungaria, condus de un cetăţean cu dublă cetăţenie (ucraineană/maghiară) în vârstă de 53 de ani inspectorii vamali au descoperit ascunse şi nedeclarate în locaşuri special amenajate (în rezervor, în podea, în spatele bării de protecţie, în bord) ale autoturismului cantitatea de 4780 cartușe ţigarete marca Jin Ling, de provenienţă ucraineană. Contravenientul a fost sancţionat cu amendă contravenţională de 10 000 lei, ţigaretele şi autoturismul au fost reţinute în vederea confiscării.

tora3

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts