More


  La 16 ani, o sătmăreancă voia să fugă din țară cu buletinul surorii sale. A fost prinsă la vamă

  - Advertisement -

  vamabors

  Polițiștii de frontieră bihorenii au depistat o tânără în vârstă de 16 ani, din Satu Mare, care a încercat să iasă din România, folosindu-se de documentul surorii sale în vârstă de 21 de ani.

  În data de 30.09.2017, în jurul orei 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, județul Bihor, s-a prezentat pentru a ieși din țară, călătorind ca pasageră într-un autoturism marca Volkswagen, o persoană de sex feminin care s-a legitimat cu o carte de identitate eliberată de autoritățile din România.

  Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că persoana nu este una și aceeași cu cea din fotografia documentului prezentat, motiv pentru care a fost dusă la sediul instituției pentru cercetări.

  În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză este cetățeanul român P.M., în vârstă de 16 ani, din județul Satu Mare. În cadrul primelor cercetări aceasta a declarat că dorea să ajungă în Germania și deoarece nu avea o procură din partea părinților, a luat cartea de identitate a surorii sale, în vârstă de 21 de ani, pentru a se legitima la controlul de frontieră.

  În cauză, polițiștii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei și efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat și fals privind identitatea prin atribuirea unei identități reale a altei persoane, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img