More


  VIDEO/FOTO. Stâlp în mijlocul trotuarului de pe Podul Decebal. Acolo va rămâne, probabil

  - Advertisement -

  stalp

  Un stâlp de electricitate a rămas, nestingherit, chiar în mijlocul trotuarului care este construit în această perioadă la urcarea pe partea dreaptă pe Podul Decebal de la Burdea.

  Dacă nu se fac modificăr acum, până nu e prea târziu, pietonii vor fi nevoiți să coboare pe partea carosabilă sau să depășească stâlpul pe spațiul verde. Dacă vine o mămică cu un cărucior de copii, n-are nicio șansă, la cum arată situație acum, decât pe carosabil.

  Firma care lucrează la construirea trotuarului nu știe deocamdată ce să facă cu acest stâlp.

  ”Stâlpul a rămas aici de pe vremea când la Satu Mare exista o linie de troleibuze. Este șipe cealaltă perechea acestui stâlp. Dacă acolo nu deranjează, aici cade chiar în mijlocul trotuarului. Însă nimeni nu ne-a spus ce să facem cu el. Nici să-l tăiem, nici să-l lăsăm. Foarte probabil va rămâne acolo”, a declarat unul dintre reprezentanții firmei constructoare, care cred că acest stâlp aparține celor de la Transurban, nu celor de la Electrica.

  Constructorii spun că, cel mai probabil, stâlpul va rămânea la locul său, iar ei vor face, tot probabil, o variantă de ocolire a sa pe trotuar. Rămâne de văzut cum.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img