More


  Fotbal juniori. Dacian Nastai, lider cu FCSB în Liga elitelor U17!

  - Advertisement -

  Antrenorul sătmărean Dacian Nastai a reușit duminică un succes important împreună cu echipa lui de la Academia FCSB, 5-1 pe terenul marii rivale de la Dinamo București.

  Iar cu această victorie FCSB e lider detașat în seria de est a Ligii elitelor la U17.

  ”Cu acest succes ne-am asigurat în mare măsură prezența în semifinalele Campionatului Național la U17. Nu neapărat scorul m-a bucurat , 5-1 cât mai ales evoluția echipei. ” ne-a spus Dacian Nastai care după această reușită și-a luat două zile libere și a dat o fugă , acasă la Satu Mare.

  ”Mă bucur că am putut să-mi implementez la Academia FCSB filozofia mea despre fotbal. Sunt condiții extraordinare acolo, e o academie ce abia are 5 ani dar care iată se bate de la egal la egal cu Academia lui Gică Hagi. Vreau să spun că în țară au apărut astfel de centre , la Csikszereda , la Timișoara la Craiova și pot confirma că talente sunt. Doar trebuie să muncim cu ele și să reușim să le implementăm într-un sistem serios.” Ne-a mai spus Dacian Nastai.

  De altfel antrenorul sătmărean de la FCSB a răspuns cu drag invitației de a înregistra un interviu pentru emisiunea Actualitatea sătmăreană de la Nord Vest TV. Interviu ce va fi difuzat în cadrul emisiunii de miercuri seara de la ora 20!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img