Blăjean Cristian

Marius Avram, fascinat de arbitrajul lui Istvan Kovacs la derby-ul Manchester City – Real Madrid: „A fost extraordinar! A făcut pasul decisiv spre Campionatul Mondial!”

Istvan Kovacs a fost la înălțime în semifinalele Ligii Campionilor, iar Marius Avram a avut doar cuvinte de laudă pentru românul care a impresionat în derby-ul Manchester City – Real Madrid (4-3).

Analistul ProSport pe probleme de arbitraj, Marius Avram a subliniat că Istvan Kovacs a avut o prestație de excepție și a judecat excelent toate fazele grele.

Istvan Kovacs a fost delegat și la duelul dintre Manchester City și Atletico Madrid. Atunci, englezii s-au impus cu 1-0.

Marius Avram, laude pentru Istvan Kovacs: „Îl felicit! A făcut pasul spre Campionatul Mondial!”

Marius Avram este convins că Istvan Kovacs a trecut cu bine de cel mai greu examen, iar în acest an n-are cum să lipsească la Campionatul Mondial din Qatar.

„Am avut parte de un meci extraordinar, atât fotbalistic, cât și din punct de vedere al prestației lui Istvan Kovacs. În prima repriză, intervențiile lui au fost neobservate. Un arbitraj discret, calm, dar atent și concentrat. Istvan a fost prezent în toate momentele-cheie, după ce lucrurile s-au încins.

A rezolvat excelent acel moment tensionat cu Guardiola. Apoi, un avantaj foarte bine lăsat la golul extraordinar al lui Manchester City. Lovitura de la 11 metri a fost corect acordată. Felicit prestația lui Istvan Kovacs. A demonstrat că are valoare de a fi arbitru de elită și a făcut pasul decisiv pentru a-și asigura prezența la Campionatul Mondial. Îl felicit încă o dată și îi doresc succes”, a spus Marius Avram, pentru ProSport.

(sursa: prosport.ro)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here