More


  Profesorul și antrenorul sătmărean Ovidiu Oros a decedat în urma unui cumplit accident

  - Advertisement -

  Cunoscutul profesor, antrenor dar și cântăreț sătmărean, Ovidiu Oros, și-a pierdut viața la numai 43 de ani în urma unui cumplit accident de circulație petrecut marți dimineaţă, în jurul orei 8 pe DJ193, la podul de la Ardusat, cu implicarea a două maşini. Au fost două victime încarcerate, una prinsă sub maşină. Sătmăreanul de 43 de ani, profesor de sport și antrenor de baschet a decedat.

  La faţa locului s-au trimis echipaje EPA de la Fărcaşa, un echipaj C2 SAJ cu medic şi echipaj pentru descarcerare.Traficul a fost blocat intre Colţirea şi Ardusat.
  Autoturismul înamtriculat în Maramureș era condus de un poliţist de 23 de ani de la Postul de Politie Fărcaşa, care se îndrepta spre serviciu și urma să intre în schimb la ora 8.00. În urma impactului cele două maşini au fost aruncate de pe carosabil: una în şanţ, maşinia poliţistului în podeţ, potrivit vasiledale.ro.


  Echipajele medicale sosite la fața locului au găsit şoferul sătmărean, în vârstă, de 43 de ani, conştient, chiar comunica. La scurt timp după ce l-au scos bărbatul a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat. De cealaltă parte poliţistul prins sub propria maşină a fost scos de echipaje în viaţă fiind apoi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.
  Conform informatiilor vasiledale.ro în autoturismul șoferului decedat anchetatorii au găsit un telefon mobil care era deschis pe o aplicație de mesaje. Nu este exclus ca în momentul producerii accidentului acesta să fi transmis mesaje și să nu fi fost atent la drum.
  Sătmăreanul decedat în accidentul rutier produs în județul Maramureș, este profesorul de sport și antrenor de baschet Ovidiu Oros.
  Ovidiu Oros a fost un profesor foarte apreciat de elevii și colegii săi. A fost considerat un deschizător de drumuri în tainele baschetului, a oferit pregătire în acest sport chiar și gratuit copiiilor care doreau să învețe baschet.
  Pe lângă sport, Ovidiu Rusu a cântat și la acordeon, fiind membru într-o formație locală. A fost căsătorit și avea trei copii. Ovidiu Oros a fost și o persoană dedicată bisericii, ducând o viață liniștită, de familie, în credință.
  Gazeta de Nord Vest Transmite familiei îndurerate: Sincere condoleanțe!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img